Què és l’Expressió Directa

Expressió Directa és un cicle d’espectacles de centres culturals autogestionats de Barcelona que té l’objectiu d’enfortir la xarxa d’equipaments de gestió comunitària i cultura crítica de la ciutat.

Nascut fa quatre anys a iniciativa del setmanari la Directa i amb la col·laboració de l’Ateneu Popular de Nou Barris i el Centre Cultural la Farinera del Clot, a l’Expressió Directa d’enguany es sumen diversos projectes emergents: l’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu i La Lleialtat Santseca, Can Batlló i Divendres Faràndula de Sants. Així, al 2012 creem més xarxa i connectem noves i velles lluites de recuperació d’equipaments veïnals.

Perquè creiem en els barris, en la creativitat de l’autogestió i en circuits culturals no mercantilistes com a eines de transformació social. Ara més que mai, davant la crisi, apostem per xarxes d’espais lliures de la lògica comercial i plens d’idees i propostes culturals potents i arran de carrer.

DÓNA’NS SUPORT FENT-TE MECENES (clica aquí)

L’Expressió Directa és possible, doncs, gràcies a l’esforç voluntari de molta gent i de persones com tu, que pots donar suport al projecte fent-te mecenes, amb aportacions de 5 a 300 euros, a canvi de diferents recompenses relacionades amb el cicle (entrades, samarretes, abonaments, llibres o subscripcions a la Directa). Mil gràcies! Entre tots i totes, connectem iniciatives i barris i recuperem espais!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s